Autor: 021.rs

Novi Sad
27.03.2023.
14:48
Gradski odbor Dveri saopštio je da da suženje Bulevara patrijarha Pavla, kod spajanja sa Bulevarom Evrope, predstavlja opasnost po građane.
  • Lala

    28.03.2023 10:22
    Manual
    trazi nenormalnu cifru,a da je normalne drzave ,bager i udri!!!!!!!
  • T

    28.03.2023 10:18
    T
    Ako nedaju pare vlasniku beka daju procenat od puta! Tako se radi u civilizirano pravnim državama koje su u liberalnom kapitalizmu kao Srbija! Ja ovde nevidim problem zaista…dati jeftino parcelu u Gradu toga nema vise!!!
  • Dejan sa Popovice

    28.03.2023 07:29
    Plati,pa se širi
    To datira od Rodnija Pavličića,biće kada se vlasnik isplati.
  • NSTulip

    27.03.2023 19:07
    @Jogi
    Ne moze eksproprijacija jer nije u pitanju samo zemljiste vec tamo postoje i objekti i oprema i sto sta. Neka plate coveku sta su duzni ili neka se dogovore kako treba i neka naprave bulevar. Gledam i one ljude u Preljini - rasturili im dvorista, autoput iznad kuca, porusili plastenike i hoce da im plate kao napustenu livadu. Ako vec deranzirate ljude radi opsteg dobra, onda makar budite fer i pomozite im da se prebace negde drugde. Najlakse je dati neki bezvredan novac, a sta ce covek posle sa tim da vas bas briga. Bio je i primer onog kamenoresca gde sada prolazi autoput ka Makedoniji. Nisu coveku hteli da plate da pozove fabriku da mu premeste veoma skupe masine na drugu lokaciju. Izadjite ljudima u susret, pa makar i bilo nesto skuplje - vec trpe dovoljno sto ih maltretirate...
  • Jogi Letač

    27.03.2023 17:07
    Kad bi bila eksproprijacija, već bi odavno bio normalan bulevar. Ovo što svi pominju jesu dogovaranja. Eksproprijacija ne odlaže oduzimanje. Slikovit primer potrebe za eksproprijacijom jeste izgradnja zaštitnog nasipa od poplava. Znači, nasip se gradi, bez obzira na (ne)saglasnost vlasnika, jer Dunav neće da čeka dok se vlast i vlasnik parcele nagode. Ukoliko vlasnik ne prihvati ponuđenu naknadu, to se kasnije rešava na sudu. E to je eksproprijacija, ovo ovde nije...
  • Mile Sauer

    27.03.2023 16:59
    Taj problem je jos od Rodnija i Vita V. koji je sada u SPS :-)))))

    A ja od tada ne kupujem nista kod tog sto radi rucno kozu … e tako
  • Ja Pa Ja

    27.03.2023 16:39
    da da da
    Da vidite koliko hoće da plate u restituciji građevinsko zemljište koje je izgrađena.. Josip Broz uzeo ovi u privatizacije pokrali i još kradu ono što može da se vrati. Da što pre dođe neka nova forma komunizma pa da se sve nacionalizuje.
  • Rodjo

    27.03.2023 16:19
    Igrom slucaja
    upoznat sam sa pricom oko Manuela, jos bivsa vlast Ds nije mogla da se dogovori sa vlasnikom zamljista , cena je bila ,(verujte mi onda u ono vreme, sad vec vise od 10 godina) astronomska ! Migu da zamislim kolika je sada cena, i ne znam da li je ova vlast pokusavala da otkupi parcelu ! Protiv sam da se otkupi, za taj ogroman novac moze da se izgradi mnogoooo po gradu...
  • Čuj ove kvazi

    27.03.2023 15:05
    Patriote
    Platite lepo Manualu to što treba da se plati, pa ćete onda imati normalan bulevar sa 4 trake. U stvari, sa maximalno 2 trake, jer, da krenemo redom, upali sva četiri, stani u desnoj traci, iako postoji znak zabrane parkiranja i zaustavljanja, pa da krenemo redom: win win, menjačnica, roseto, kristina, priča, gaja, radić pilići, druga menjačnica, dom zdravlja, do kraja bulevara cirka 20min klackanja.
  • Plaćač poreza

    27.03.2023 15:03
    Kriv je gradonačelnik Novog Sada i vlast u gradu koji ne žele vlasniku da plate za vrednost njegove privatne imovine. I ovako je na tom mestu otežan saobraćaj, a kako će tek biti kada počnu građevinski radovi oko novog mosta. Platite čoveku cenu koju traži i napravite konačno drugu traku Bulevara.!
  • Joca

    27.03.2023 15:00
    trka sa vremenom
    Šta je tu problem sadašnji vlasnik čeka a ovima na vlasti se žuri
  • Lud čovek

    27.03.2023 14:56
    Vlasnik te parcele je vlasnik fabrike "Manual" i siguran sam da, pošto je u pitanju poslovni čovek, odbija da prodaje svoju zemlju ispod tržišne cene. Zna sa kim ima posla... verovatno je postavio i sisteme nadzora za odbranu od obožavalaca vladajuće koalicije.
  • Tt

    27.03.2023 14:55
    Tt
    Neka plate Vlasniku koliko trazi i kraj price! Nevidim problem...sem ako hoce da plate po njihovim cenama itd...e tada je problem grada! Sve je poskupelo...zemlja nekretnine zlato najvise! Nilo normalan vam nejce prodati za 100 200 hiljada evra...bilo nekada!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna